друкувати


А.Яценюк готовий з "багатьма мільйонами українців" захищати нинішню Конституцію

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-03 04:29:04
Арсеній Яценюк готовий з "багатьма мільйонами українців" захищати нинішню Конституцію. Про це лідер "ФРОНТУ ЗМІН" сказав в інтерв’ю журналістам. Він наголосив, що "ніхто не може в українців відібрати право прямих виборів Президента, ніхто не може собі відтермінувати на 3-5 років вибори до місцевих рад, до українського парламенту. Це вже хунта, і хунта не пройде", - додав він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що буде виконувати "свій обов’язок з дуже багатьма колегами – не тільки народними депутатами, але й з багатьма мільйонами українців". Він наголосив, що тепер залишається лише чекати, "щоб у них Бог розум забрав", і БЮТ та Партія регіонів проголосували за такі зміни до Конституції, повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін".

За словами лідера "ФРОНТУ ЗМІН" вибори Президента України можуть бути проведені у парламенті, але лише за умови, що спочатку буде обраний новий парламент, і народ делегує йому право обирати Президента України.

Говорячи про можливу коаліцію БЮТ і Партії регіонів, Арсеній Яценюк зазначив, що сьогодні фактично така коаліція існує, а юридичне її оформлення не має значення, і додав: "У світі бувають неприродні речі – одностатеві шлюби, коаліція між Партією регіонів та БЮТ, але добре, що там нема відтворення дітей, тому з цього нічого, звичайно, не вийде".

Обговорити на форумі