друкувати


В день депутата звітує міліція

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-03 02:57:05
Перед черговою сесією обласної ради, яка відбудеться 5 червня, народні обранці Прикарпаття на дні депутата заслухали доповідь начальника Івано-Франківського УМВС Василя Кузнєцова про стан криміногенної ситуації на Івано-Франківщині, обговорено результати праці міліціонерів та проблеми, з якими щодня зустрічаються правоохоронці.

За словами пана Кузнєцова, відрадно, що у нас один з найнижчих рівнів злочинності в державі. Досягнення в роботі міліції є, бо майже втричі зменшилася кількість умисних вбивств та ДТП зі смертельними наслідками. Останньому посприяли нові штрафи. Окрім того в два рази скоротилася кількість тяжких тілесних ушкоджень та угонів машин. Також прикарпатські правоохоронці викрили багато зловживань в економічній сфері, зокрема коли йшлося про гроші виділені на ліквідацію повені, незаконні вирубки лісу та вибір каміння з річок.

Генерал міліції звернув увагу депутатів на необхідності профілактики злочинності в молодіжному середовищі та спільної праці на цій ниві школи, церкви та сільських, міських і районних громад.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі