друкувати


ЗНО: Учасник тестування має право подати апеляційну заяву щодо результатів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-28 10:12:11
Якщо в учасника тестування виникають сумніви стосовно правильності та об’єктивності оцінювання його навчальних досягнень, то він має право подати апеляційну заяву щодо результатів тестування. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

До заяви бажано додати копію запрошення для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, повідомляє Освітній портал.

Апеляційну заяву потрібно подати до 15 липня 2009 року особисто або надіслати її рекомендованим листом на адресу Українського центру оцінювання якості освіти.

Заяви, подані іншими способами, та ті, в яких не вказано всі необхідні дані, розглядатися не будуть.

Розгляд заяв здійснюється апеляційною комісією протягом п’ятнадцяти днів із часу їх надходження. Рішення комісії надсилається заявнику за вказаною ним адресою.

Детальну інформацію про порядок розгляду апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання викладено в розділі 9 Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти у 2009 р., затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України від 18.02.2009 р. №133 (зареєстрований у Міністерстві юстиції України за №281/16297 від 26.03.2009).

Обговорити на форумі