друкувати


Мера вислухали, на Дерев’янку відігралися

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-27 12:46:51
Міському голові Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу вперше за останні два роки депутати дали можливість прозвітувати.

Мер довго розповідав про досягнення що має обласний центр Прикарпаття, незважаючи на фінансову кризу. Так за останній рік було впроваджено кілька соціальних і культурних проектів, не допущено спаду виробництва т, а міську казну надійшло на 127 тисяч гривень більше. Та фінансові проблеми позначилися зате на бюджеті розвитку міста, який наразі недовиконаний. Останнє не дало змогу реалізувати чимало програм.

Окрім звіту мера проблемними були й політичні дебати. Голова фракції БЮТ у міськраді Ярослав Бачкур виступив із заявою, що заступник міського голови з комунальних питань Олександр Дерев’янко не виконує своїх посадових обов’язків. Окремі депутати в цьому вбачають тільки політичний підтекст, оскільки сам пан Дерев’янко належить до БЮТу і, за словами міських обранців, "щось вони там за Бачкуром не поділили".

Пан Бачкур каже, що Дерев’янко не виконував своїх партійних обов’язків, хоча йому неодноразово вказували на помилки. Цікаво а до чого ж тут посадові обов’язки заступника мера, коли сам голова фракції не приховує, що таке рішення політичне? Проте згодом на сміх інших депутатів бютівці запропонували на посаду заступника іншу кандидатуру від своєї ж партії на місце пана Олександра.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі