друкувати


ЄЦ змусив більшість політичних сил активізуватися

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-26 04:01:48
Те, що партійні структури більшості політичних сил активізувалися після місцевих виборів 15 березня, є ще однією перемогою Єдиного Центру на цих перегонах. Про це сьогодні під час прес-конференції сказав лідер Єдиного Центру Ігор Кріль.

Він зазначив, що перемагати на виборах 24 травня було важче, бо конкуренція стала сильнішою. Політичні структури почали серйозніше готуватися до виборів, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

"Після виборів 15 березня практично всі партії взяли за основу наш принцип: не ділити вибори на малі і великі", - сказав голова партії. Він також повідомив, що протягом трьох виборів до органів місцевої влади спостерігається майже стабільний відсоток представленості політичних партій на виборах: Наша Україна представляла – 10-20% своїх кандидатів, Блок Литвина – 20-30% (окрім останніх виборів), Партія регіонів – 25-35%, БЮТ – 35-45 %, Єдиний Центр – 95-98%.

"Можна сказати, ми розбудили від сплячки таких партійних монстрів, як ПР та БЮТ, в яку вони впали через занадто довге перебування у Києві. Ми змусили їх не ділити вибори на малі й великі, а йти у "поле" і працювати на всіх рівнях", - зазначив він, а також підкреслив, що Єдиний Центр залишається вірним своєму принципу – об’єднати Україну, перемагаючи на виборах у західних, центральних та східних областях держави.

Нагадаємо, що на місцевих виборах 24 травня Єдиний Центр представив своїх кандидатів у 17 населених пунктах. БЮТ представлений у 7 виборчих кампаніях, ПР – у 5, НСНУ – у 2, Народна партія, КПУ, СПУ, КУН, Народна Самооборона, Партія "Громада" – в одному населеному пункті.

Обговорити на форумі