друкувати


У Долині бібліотеки найкращі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-22 12:05:50
Долину відвідала завідувачка відділом наукового аналізу та розвитку бібліотечної справи Національної парламентської бібліотеки України Інна Цуріна.

Разом з директором обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.Франка Людмилою Бабій ознайомились з роботою районної бібліотеки та взяли участь у круглому столі з бібліотечними працівниками, представниками влади та ЗМІ району на тему: "Читач – бібліотека – автор – влада – ЗМІ: проблеми та перспективи", повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

У своєму виступі Інна Цуріна, зокрема, відзначила роль сільських бібліотекарів, які, на її переконання, "врятували мережу бібліотек у нелегкі часи становлення незалежної України".

На зустрічі з долинським міським головою Володимиром Гараздом Інна Цуріна обговорила можливість проведення в райцентрі у наступному році всеукраїнської наради директорів обласних бібліотек та погодилась надати доступ до оцифрованих видань у фондах Національної парламентської бібліотеки України та до розміщення на сайті цієї бібліотеки краєзнавчих матеріалів про Долину. Гості також відвідали краєзнавчий музей "Бойківщина" Тетяни та Омеляна Антоновичів та Гошівський монастир.

Обговорити на форумі