друкувати


Скільки заробили "Динамо" і "Шахтар" у єврокубковій кампанії

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-21 03:03:40
Всім відомо, що виступу в Лізі Чемпіонів і Кубку УЄФА це не лише великий престиж, а й великі гроші. У цьому матеріалі ми підрахували кількість зароблених грошей в єврокубковій компанії 2009 нашими клубами Динамо (Київ) і Шахтар (Донецьк).

Динамо в 2009 єврокубковому році заробило 8,1 мільйона євро. За участь в Лізі чемпіонів - 7,2 мільйона .З них за вихід в груповий турнір - 3 мільйони . У матчах групового турніру київський клуб заробив на двох поразках 0,8 мільйона, за дві нічиї 1,4 мільйона і за перемоги 2 мільйона євро. У кубку УЄФА за вихід в чвертьфінал і півфінал отримали ще 0,9 мільйона євро.

Донецький Шахтар цього року за участь в Лізі чемпіонів отримав 7,2 мільйона євро. За вихід в груповий турнір 3 мільйона євро, за три перемоги 3 мільйона і за три поразки 1,2. У кубку УЄФА за вихід в чвертьфінал і півфінал отримали ще 0.9 мільйона євро. У фіналі було розіграно ще 4 мільйони, 1,5 дістануться фіналістові і 2,5 переможцеві турніру, тобто Донецькому "Шахтарю" , повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі