друкувати


Лісові багатства України

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-18 05:01:58
Конкурс з цієї тематики оголосила президія всеукраїнської ради Товариства лісівників України. Він проводиться у взаємодії з Національною спілкою журналістів України.

До розгляду приймаються статті, нариси, репортажі, інтерв'ю, матеріали інших жанрів, опубліковані у центральній і місцевій пресі у 2008-2009 роках. На переможців чекають грошові винагороди: за І місце - 3000 грн., за ІІ місце - 2000 грн., за ІІІ місце - 1000 грн., та три заохочувальних по 500 грн. кожна.

Матеріали - вирізки з газет і журналів, завірені підписами авторів, до 1 серпня слід надіслати на адресу обласного управління лісового та мисливського господарства, яке й запропонує одну кращу публікацію на розгляд президії Товариства лісівників. У свою чергу Волинське обласне управління планує відзначити найактивніших у сфері висвітлення лісової тематики.

Мета конкурсу - поширення знань про роль лісів у природі та житті людини, ознайомлення населення з вітчизняними досягненнями у справі примноження багатств і раціонального їх використання, привернення уваги громадськості до питань, пов'язаних з розвитком лісового господарства України, висвітлення у пресі здобутків трудових колективів, популяризація професії лісівника, посилення зацікавленості журналістів у відповідній тематиці.

Писати про ліси - стало хорошим тоном кожного поважного видання. Бо що є важливіше від зеленої домівки людства. Ліс - реальний герой нашого сьогодення! Під його захистом - птаство, звірі, метелики, комашня, цілюще зілля. Ліс навіть зі сторінок газет і журналів, електронних ЗМІ, радіо і телепередач дає людям Надію.

Долучайсь, до журналістів, які дбають за майбутнє планети.

Джерело: Прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, luchesk.com.ua
Обговорити на форумі