друкувати


Наїстися, покохатися, обікрасти

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-07 01:04:27
До співробітників Вовчинецького відділення міліції днями звернувся 32-річний мешканець Галицького району. Чоловік повідомив, що став жертвою крадіжки. Його обікрали в одному з готелів міста. Потерпілий зміг доволі детально описати ймовірну кривдницю, оскільки напередодні увечері сам привів її до готельного номеру і провів у її товаристві кілька годин.

Як розповів заявник, дівчину, яку він підозрює у крадіжці, зустрів на Привокзальній площі в обласному центрі. Нетривалість знайомства, утім, не перешкодила парі залишитися разом на ніч. А вранці дівчина пішла "по-англійськи". Разом з нею з кімнати зникли чоловікові мобільний телефон, золотий браслет, ланцюжок з хрестиком та кількасот гривень.

Кривдницею галичанина, як встановили правоохоронці, виявилася 21-річна жителька Івано-Франківська. Її розшукали та затримали за кілька днів після звернення потерпілого. Зараз перевіряється її причетність до вчинення інших злочинів. Схожі ситуації, на жаль, не дивина для міліціонерів. Нещодавно за підозрою у вчиненні аналогічного злочину було затримано 20-річну жительку Долини, яку необачно запросив на вечерю і через це позбувся значної суми грошей іноземець.

Автор: Зорина КРЕЧКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі