друкувати


Від сердець енергетиків — енергія милосердя й добра

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-06 11:49:32
Днями в Тисмениці же втретє відбувся яскравий традиційний фестиваль аматорського мистецтва ВАТ "Прикарпаттяобленерго", що має символічну назву "Світло писанки".

Учасниками п"ятигодинного концерту стало більше ста працівники компанії та членів їхніх родин. Отож свято було по-справжньому родинним і душевним. Його ідейна лінія була продиктована тим, що травень українці традиційно присвячують Богородиці. Тож цей дарунок громаді був щирим, від серця енергетиків.

Під час концерту відбулася благодійна акція, ініційована Дитячо-юнацькою студією енергетиків, яка з січня 2009 року діє в Івано-Франківську для дітей працівників компанії. Керівником студії є менеджер з персоналу товариства, психолог Наталія Чаплинська, повідомляє прес-служба ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

Акція під гаслом "Діти допомагають дітям" була спрямована на підтримку літнього табору "Нове покоління" для дітей-сиріт зі шкіл-інтернатів України, розміщений в Карпатах. За кілька років табір відвідало більше 6 тисяч сиріт. Усі присутні на концерті змогли зробити свій внесок у цю добру справу. Загалом дітьми було зібрано близько тисячі гривень. Усі кошти було урочисто передано голові Канадсько-Українського Фонду "Нове покоління", засновниці і координатору Канадсько-Українського проекту "Поможіть нам допомогти дітям" Руслані Вжесневській.

На фестивалі також розгорнулася виставка, на якій були представлені роботи працівників компанії, колекції їхніх вишивок, художнього кування та різьблення по дереву. Свої намети оформили енергетики з Рожнятова, Коломиї, Рогатина та Івано-Франківська.

Обговорити на форумі