друкувати


"Наркотичне" авто

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-01 12:23:01
Ще на початку весни в поле зору працівників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Івано-Франківській області потрапив 31-річний житель обласного центру. Правоохоронці мали підозри щодо причетності цього чоловіка до збуту наркотичної речовини.

Як виявилося, небезпідставні. Днями оперативники задокументували факт продажу івано-франківцем марихуани.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного міліціонери вилучили небезпечне зілля, вартість якої на "чорному" ринку сягає понад 17 тисяч гривень. Її запаси "унюхав" в одній з шухляд на кухні службовий собака, що також був задіяний до пошуків наркотиків. Зв словами начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в області Романа Чекмарьова, у помешканні виявлено спеціальний пристрій для вживання марихуани, а також 4300 гривень та 50 євро, отриманих зловмисником від збуту наркотичної речовини.

Правоооохоронці мають підстави вважати, що й автомобіль збувача наркотиків придбаний свого часу за кошти, здобуті саме за незаконні оборудки з наркотиками. Наразі проти нього порушено кримінальну справу. Підозрюваного взято під варту.

Автор: Зорина КРЕЧКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі