друкувати


Неприємний сюрприз від Мішеля Платіні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-30 02:49:46
У футбольному колі пройшла інформація, що 4 українських міста даремно витрачають гроші на підготовку до чемпіонату Євро-2012. Пройшла інформація, що 3-4 українських міста даремно витрачають гроші на підготовку до чемпіонату Євро-2012.

Нагадаємо, що офіційно рішення про те, які міста прийматимуть Євро-2012, буде оголошене 13 травня в Бухаресті на засіданні Виконкому УЄФА.

Як повідомляють польські джерела, УЄФА таємно вже прийняло рішення. З шести українських міст, Євро-2012 будуть зустрічати лише два. І це рішення з'явилося після того, як президент УЄФА Мішель Платіні побував в Україні.

Польщі вдалося утримати в переліку міст чотири позиції.

Футбольний бомонд називає цю новину чутками. Тим не менше саме ці чутки змусили на початку цього тижня Україну і Польщу підготувати звернення до УЄФА з проханням рівномірного розподілу міст між двома країнами.

За даними польської преси УЄФА ухвалив рішення відмовити Дніпропетровську, Харкові та Донецьку. У переліку залишили Київ та Одесу. Перед Львовом поставили знак питання.

Виникає питання: чому саме ті міста, де вже споруджені або майже побудовані футбольні арени. Це означає, що Мішель Платіні не вірить, що за три роки в Україні будуть відбудовані дороги між українськими містами, що запрацюють належним чином залізничні сполучення, а відповідно - європейський вболівальник не захоче їхати в Харків, Дніпропетровськ та Донецьк.

У той час у Києва та Одеси немає проблем з готелями, між містами є чудове транспортне сполучення, відповідно найбільший аеровокзал і найбільший порт. Ну а Львів під питанням тільки через пізній початок будівництва спортивної арени.

Однак, чи відмовить УЄФА одному з кращих стадіонів Європи ("Донбас-Арена")? Відповідь на це питання ми дізнаємося 13 травня в столиці Румунії , повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі