друкувати


Європейська Комісія запрошує на веб-консультації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-24 11:37:44
Представництво Європейської Комісії в Україні започаткувало на власному сайті новий ресурс для веб-консультацій із громадянським суспільством. На даний момент ресурс перебуває на пілотній стадії, але очікується, що він стане корисним інструментом поглиблення діалогу між Європейською Комісією і громадянським суспільством в Україні.

Перша консультація наразі відкрита за адресою http://www.delukr.ec.europa.eu/page51040.html. Дана консультація стосується проекту Національної індикативної програми інструменту Європейської політики сусідства на 2011-2013 роки, повідомляє Майдан.

Експерти та представники громадських організацій запрошуються прокоментувати будь-який аспект Проекту національної індикативної програми (http://www.delukr.ec.europa.eu/page51042.html), зосереджуючи увагу на наступних питаннях:

1.Прокоментуйте, як на Вашу думку, можна покращити роль та рівень залучення громадянського суспільства в окремих секторах. Якщо можливо – надайте докладні рекомендації.

2.Які з-поміж зазначених секторів, на Вашу думку, є найбільш чутливими в контексті діалогу між громадянським суспільством і органами влади України? Чи є аспекти, які слід особливо висвітлити?

3.Які у Вас є пропозиції стосовно конкретних заходів з метою покращення діалогу між громадянським суспільством і органами влади України? Опишіть, будь ласка, яким чином може надаватися підтримка цьому процесу в межах НІП.

Повідомлення можна надсилати українською, англійською, чи російською мовами на адресу електронної пошти delegation-ukraine-civilsociety@ec.europa.eu до 20 травня 2009 року.

Обговорити на форумі