друкувати


Коло запитань для віп-Анушкевичуса

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-23 03:41:08
Міський голова Віктор Анушкевичус у якості віп-спікера взяв участь у програмі "Коло запитань", що транслювалась в прямому ефірі з Івано-Франківська на хвилях радіо "Ера -FM".

У програмі також брали участь депутати місцевих рад, провідні галузеві фахівці та представники громадських організацій Прикарпаття. Під час програми йшлося про головні проблеми регіону, в тому числі піднімалися і актуальні для міста Івано-Франківська питання, повідомляє прес-служба івано-франківської міськради.

Зокрема, мовилося про сьогодення та перспективи розвитку туризму в Івано-Франківську. Міський голова Віктор Анушкевичус, відповідаючи на репліку одного з гостей програми, зазначив, що міська влада у цьому напрямку докладає максимум зусиль задля популяризації Івано-Франківська як однієї з туристичних родзинок Прикарпатського краю. Протягом кількох останніх років Івано-Франківськ зміцнив та встановив зв’язки з 17 містами-партнерами, а також позиціонувався в туристичному просторі під гаслами "Місто в центрі Європи" та "Ворота у Карпати".

Ще одним цікавим проектом у Івано-Франківську в туристично-краєзнавчій сфері є проект з регенерації та реконструкції одного з бастіонів Станіславської фортеці, що знаходиться у теперішній центральній частині міста Івано-Франківська.

Також під час прямого ефіру міський голова вкотре розповів про стан доріг у Івано-Франківську, наголосивши що у багатьох випадках найбільшою проблемою є те, що більшість доріг у місті вже давно перебільшили термін експлуатації без капітального ремонту, що складає 10-12 років.

Окрім того, одним з істотних чинників, що впливають на стан доріг у місті є велика кількість високотонажного вантажного транспорту, який транзитом їде через місто. Наразі міська влада вже не раз зверталась до Кабміну з проханням визнати об’їзні дороги навколо міста дорогами загальнодержавного значення, щоб дало змогу фінансувати їх ремонт не тільки з міського бюджету, а значить і покращити їх стан.

Обговорити на форумі