друкувати


У Долині продають, в Мислівці купили

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-23 01:01:08
31 квітня у Долині відбудеться аукціон, де продаватимуть майбутні палаци для "трудового" народу. На місці колишнього військового містечка планується побудова Підзамча – елітного відпочинково-туристичного комплексу з готелями та бобслейною лінією.

Наразі цей інвестиційний проект цілком готовий до продажу. Як повідомив долинський мер Володимир Гаразд, за умовами аукціону, переможець по кожній з 16 ділянок проекту повинен внести 10 відсотків вартості. Це стане своєрідною гарантією для долинян, що багатій обов’язково продовжуватиме тут роботи, а не перепродуватиме земельку.

Зрештою майбутні власники мають на кого рівнятися, адже інвестиційна компанія "Укркапітал" уже готова вкласти близько мільярда гривень для побудови гірськолижного комплексу з чотирма підйомниками завдовжки близько 10 кілометрів у селі Мислівка. За словами заступника головного директора "Укркапіталу" Світлани Осмоловської, будуватимуть туристичну принаду Бойківщини упродовж п’яти років. А за 15 планують заробити стільки, щоб проект окупився. Зараз фахівці з "Укркапіталу" вивчають досвід будівництва гірськолижних комплексів в Австрії та Італії.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі