друкувати


"Дивосвіт" великодній

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-21 11:34:56
Вихованці міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Дивосвіт" перед Великоднем цілий місяць відвідували уроки писанкарства, що проводились працівниками Івано-Франківського художнього музею – Іванкою Равлюк, Юлією Паучек та Юлією Совтус.

Таїнство написання писанки та святковий настрій підсилювалися аурою приміщення художнього музею, створеним працівниками музею казковим дизайном та загальним піднесенням учасників. Виставка писанок, виготовлених на уроках писанкарства, та вишитих картин на великодню тематику стали основою виставки "Дивосвіт", що була презентована у художньому музеї.

А у самому центрі "Дивосвіт" на уроках декоративно-прикладного мистецтва під керівництвом директора Оксани Вінтоняк святкові настрої втілювалися у життя через виконання великодніх листівок та гобеленів. Під керівництвом соціальних педагогів виготовлялись картини великодньої тематики технікою набивання на тканині та аплікації з тканини та паперу. До цієї роботи були залучені і батьки, повідомляє прес-служба івано-франківської міськради.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі