друкувати


"Грифон" відкриває таємниці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-17 10:38:11
Вже не вперше у підрозділах прикарпатської міліції проводяться дні "відкритих дверей" для підростаючого покоління. Такі зустрічі слугують не тільки важелем правовиховної роботи та профілактики злочинності серед молоді, але й позитивно впливають на імідж міліції. Цього разу студентів Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького гостинно приймали співробітники спецпідрозділу судової міліції "Грифон".

Юнаків та дівчат ознайомили із завданнями, які виконує спецпідрозділ. Зокрема, вони дізналися як бійці "Грифону" підтримують порядок в суді і виконують функції державного захисту і забезпечення безпеки усіх учасників судового процессу. Правоохоронці підготували спеціальну програму виступу, під час якої продемонстрували прийоми рукопашного бою, а також навички супроводу охоронюваної особи. Студенти із великим зацікавленням розглядали зразки сучасної зброї та спеціального обмундирування. Цілком ймовірно, що хтось з них спробує зв’язати подальшу долю з правоохоронним органами.

Варто зазначити, що і надалі особовий склад прикарпатської роти "Грифону" проводитиме такі зустрічі з молоддю. Тим паче, що підрозділу є що показати - за результатами оперативно-службової діяльності він – один з кращих серед територіальних аналогічних служб.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі