друкувати


І рахувати, і рятувати, і трьом дітям життя дати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-10 01:52:27
Причому одночасно. Таке зуміли Марія та Владислав Яремківи. Кілька місяців тому у родині головного спеціаліста ГУ МНС області та головного бухгалтера фінансового управління Богородчанської РДА народилося одразу двоє синів та донечка.

Щаслива мати родом із села Глибокого Богородчанського району. Там навіть старожили не пригадують такого одночасного поповнення родини. Це була перша вагітність жінки. Разом з чоловіком вона прожила майже шість років, і вимолила у Бога таке диво. Великою підтримкою під час вагітності були для пані Марії не тільки уся велика родина, але й подруги та колеги по роботі.

Народжувала пані Яремків за допомогою кесарського розтину. Спочатку на світ з’явився Богданчик, через хвилину Володя, а вже згодом сестричка. На жаль, мати довго була із дітками в лікарні, адже донечка народилася досить маленькою: кілограм 580 грам. Але тепер дівчинка, як і її братики тішить велику родину.

Зараз мама трійні вже добре справляється із дітками, хоча спочатку навіть не знала, що із ними робити. Допомагає жінці свекруха та чоловікова сестра зі своєю донькою. Наразі така велика родина мешкає в Івано-Франківську, в чотирикімнатній квартирі, де фактично живуть три сім’ї: батьки Владислава, родина його сестри і багатодітне подружжя. Тому великій родині нелегко. Але Яремків сподіваються на допомогу влади. Можливо їм, як родині із трійнею, таки дадуть житло.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі