друкувати


Діти, діти, де вас подіти?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-09 01:13:24
Під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОДА Василя Гладія відбулося засідання Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей.

Було розглянуто організацію в області відпочинку та оздоровлення дітей, обсяги і джерела фінансування оздоровчої кампанії 2009 року, стан підготовки дитячих оздоровчих закладів різних типів до літньої оздоровчої кампанії; вимоги контролюючих органів до діяльності таборів для створення належних умов відпочинку та оздоровлення дітей; організацію підготовки та проведення обласної молодіжної науково-пізнавальної патріотичної програми "Чорний ліс - 2009".

Також заслухано доповіді членів Координаційної ради, заступників голів райдержадміністрацій і виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення щодо затвердженої мережі закладів оздоровлення та відпочинку і передбачене фінансування оздоровчої кампанії 2009 року у районних та міських бюджетах.

Начальник обласного управління у справах сім’ї та молоді Ростислав Заремба акцентував увагу учасникам засідання Координаційної ради на чіткому дотриманні норм, визначених у Законі України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" від 04.09.2008 р. №375-VI, зокрема, що стосується категорій дітей, яким можуть надаватися послуги з оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів обласного, районних, міських бюджетів. Ще одним принциповим нововведенням цього Закону є необхідність розроблення відповідних обласної, районних, міських програм з оздоровлення та відпочинку дітей. За підсумками засідання прийнято відповідне рішення, яке до 10 квітня буде доопрацьоване та розіслане для виконання.

Джерело: Прес-служба ОДА
Обговорити на форумі