друкувати


В Україні в черзі на житло перебуває 1 млн. 250 тис. громадян

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-09 01:06:46
Як повідомили JeyNews в прес-службі Мінрегіонбуду, Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Єгипту в Україні Ясіром Атефом.

На зустрічі сторони обговорили питання можливості інвестування єгипетської будівельної компанії "Orascom Development Holding AG" у житлове будівництво України. З такою пропозицією звернувся Ясір Атеф. Він зазначив, що компанія готова самотужки фінансувати будівництво, залучивши українських будівельників. Посол також зазначив, що житло, яке планує споруджувати в Україні "Orascom Development Holding AG" буде доступним для вітчизняних покупців.

Василь Куйбіда зазначив, що на український будівельний ринок може прийти будь-яка будівельна компанія, яка зареєструється в Україні та отримає дозвіл в Україні на будівництво. Міністр також висловив готовність сприяти та допомагати у реалізації житлових проектів компанії "Orascom Development Holding AG".

"В Україні в черзі на житло перебуває 1 млн.250 тис. громадян. Вітчизняні будівельні компанії не мають необхідних потужностей та фінансів. Щоб швидко задовольнити потреби ринку. А тому ми вітаємо пропозицію єгиптян споруджувати в регіонах України доступне житло", - зазначив Міністр.

Сторони домовилися, що найближчим часом Україну відвідають представники "Orascom Development Holding AG" для ознайомлення з діючими державними житловими програмами та чинним законодавством у сфері будівництва.

Джерело: Maklera.Net
Обговорити на форумі