друкувати


Весняна толока на Львівській залізниці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-09 12:29:06
У період із 7 по 18 квітня 2009 року на Львівській магістралі оголошено весняну передвеликодню толоку. Залізничники закликають долучитися до неї населення всіх семи областей Західної України, які охоплює Львівська магістраль.

Упродовж двох тижнів працівники Львівської залізниці приводитимуть господарства відокремлених підрозділів до належного санітарного й естетичного стану. Залізничники приберуть території підрозділів, цехів, спеціалізованих відділень, технологічних приміщень, робочих місць, повідомляє Міністерство транспорту та зв’язку України.

А для того, щоб забезпечити високий рівень виконання робіт та надати події ще більшого значення, керівництво магістралі пообіцяло визначити серед підрозділів кращих учасників толоки й нагородити їх преміями.

Львівська залізниця також закликає органи місцевого самоврядування, голів сільських, селищних та міських рад приєднатися до весняної толоки — привести в належний стан прилеглі до залізничних колій території. Адже, на жаль, мешканці населених пунктів дуже часто облаштовують стихійні сміттєзвалища саме поблизу залізничного полотна та станцій. Зважаючи на це, працівники магістралі сподіваються, що за допомогою населення впродовж толоки приколійна територія набуде естетичного вигляду. Святкуймо Великдень у чистій країні!

Обговорити на форумі