друкувати


А.Яценюк вважає, що окремими антикризовими законами кризу не подолати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-07 02:20:27
Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" Арсеній Яценюк під час відео-конференції на сайті Ініціативи заявив, що урядові антикризові законопроекти не вирішують проблему подолання фінансово-економічної кризи, оскільки вони допомагають окремим галузям, а не економіці в цілому.

"Приймають антикризові закони, які вирішують кризу в кожній окремо взятій лобістській групі, але ніяк не вирішують кризу в Україні. Криза вже 8 місяців триває, ми все вносимо антикризові законопроекти, але так і не внесли антикризову програму. Я думаю, якщо так далі справи підуть, то криза сама собою мине, а антикризової програми так і не буде прийнято", – заявив лідер "ФРОНТУ ЗМІН".

Попередньо, Арсеній Яценюк нагадав, що він був першим з політиків, хто запропонував антикризову програму, яка складалась з 12 першочергових заходів. "Я перший хто, знаючи як і що робиться, запропонував антикризову програму – це було 12 пунктів. За правильної постановки питання можна було би досягнути результату", – наголосив Арсеній Яценюк.

В той же час, він додав, що деякі пункти його програми були використані урядом. "Але, нажаль, більшість не пройшла, оскільки уряд займається іншими речами", – зазначив Арсеній Яценюк.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін"
Обговорити на форумі