друкувати


Леоненко: не будемо ховати збірну України раніше часу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-03 06:19:27
Віктор Леоненко розкритикував атаку. Легендарний у минулому футболіст Віктор Леоненко жваво прокоментував перипетії зустрічі українців з Англією.

- Я взагалі казав, що ми програємо 0:2, а Лужний пророкував 0:3 (сміється).

- Але могли і нічию піймати ...
- Могли, якби не пропустили у свої ворота на останніх хвилинах. Ніхто б і не сказав, що рахунок несправедливий. Але ви ж самі бачили, що Англія нас сильніша, вони грали малими силами. Хоча варто визнати, що моментів не було ні у нас, ні в англійців, вони виграли на класі, реалізували стандарти, здобули перемогу. Які тут питання?

- Чому наша атака зіграла так слабо?
- А вони завжди так грають. Той же Воронін за "Герту" грає куди яскравіше, ніж він відбігав у Лондоні. Жаль, зламали йому ніс, неприємний такий момент ... Міг би й створити що-небудь у другому таймі. Ну а Мілевський тільки й робить, що падає.

- Знову ви його сварите ...
- О! Зараз знову почнуть говорити, що я його цькую. Та не цькую я його! Хто він такий? Багато йому честі буде (сміється). Нехай грає, як вважає за потрібне, це його проблеми.

- Шева хоч не розчарував?
- Думаю, Шевченка потрібно було випускати з перших хвилин, хоча, звичайно, Льосі (Олексію Михайличенку - ред.) видніше (сміється). Забив, молодець.

- Гол за збірну надихне Шевченка на нові подвиги в клубі?
- Так його вже ніщо не надихає! Як сидів на банці, так і буде сидіти! Чесно кажучи, мені все одно, що у нього там, нехай тільки за збірну добре грає, і питань до нього ніяких не буде.

- Залишимо нападаючих. Все ж таки, наш півзахист теж зіграв не кращим чином.
- Алієв не був схожий на себе, він у "Динамо" грає набагато краще, частіше б'є, йде в обвідку, а в Лондоні - нічого не показав!

- А Тимощук?
- Я взагалі дивуюся логіці росіян! Дати за нього двадцять мільйонів доларів! (сміється) Та за такі гроші потрібно так грати, як Тимощуку і не снилося! В Англії він діяв як звичайний стандартний півзахисник, яких в Україні вистачає і без нього.

- Так це ми програли, чи Англія виграла?
- Це взагалі класика, а не матч: три стандартних положення - три голи, сучасний футбол радіє!

- От букмекери кажуть, що Україна тепер немає шансів на друге місце, мовляв - не наздоженемо ми вже хорватів.
- Так ви менше їх слухайте (сміється). Попереду у нас ще чимало матчів, причому два з них - з Андоррою. Все, звичайно, вирішиться на виїзді з Хорватією, так що не будемо ховати збірну раніше часу, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі