друкувати


Після продажу житла, брати не прожили й дня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-02 06:25:57
У Запоріжжі брати, продавші будинок батьків, до наступного дня не дожили. Зранку загиблих виявили сусіди. Дізнавшись, що в квартирі знаходиться 15 000 доларів США, отримані за операцію купівлі-продажу, бандити всю ніч катували хлопців. Не знаючи, де заховані гроші, чоловіків зарізали ножами.

Злочинці проникли в квартиру вночі. Раптовість допомогла нападавшим швидко здолати двох братів. Їх зв'язали і стали мучити, очікуючи, що катування швидко змусять молодих людей віддати отриману від продажу нерухомості валюту. Навіть порізані, зі зламаними руками люди мовчали, мабуть, розуміючи що в живих їх не залишать у будь-якому випадку.

Тоді злочинці пригрозили, на очах старшого перерізати горло молодшому братові. Вбивці здійснили сказане, у цей момент другий, ледве живий хлопець, зміг вирватися в коридор. До рятівних вхідних дверей він не добігти кілька метрів.

Його зарізали ножами.

Трьох злочинців, які скоїли ці вбивства, затримали вже на наступний день. Як з'ясувалося в ході слідства, вони були «системними» наркоманами зі стажем.

Слідчий Сергій Томашевський повідомив, що у зазначеній квартирі грабіжники так і не знайшли ті злополучні 15 000 доларів. Результатом подвійного вбивства стали тільки виявлені 800 гривень, які лежали на видному місці і були викрадені нападниками. Цієї суми їм вистачило, лише на декілька порцій ін'єкцій.

За вбивство двох людей заарештовані отримають довічний термін ув'язнення. Але, схоже, вбивць це особливо не турбує, в скоєному вони абсолютно не каються.

Сьогодні в Україні офіційно зареєстровано майже мільйон наркозалежних. Реальна ж кількість таких людей, за оцінками експертів, у п'ять разів більше. Тому і злочинів скоєних наркоманами, реєструється все більше. У Черкасах за відмову продати шприц з дозою, наркоман в стані ломки утопив в крові родину наркодилера , повідомляють Кримінал ТВ.

Обговорити на форумі