друкувати


Honda Zeppelin - концепт авто зі стильним дизайном (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-01 04:55:35
Концепт Honda Zeppelin був створений студентом Myung Jin Jung, що навчався на курсі дизайну автомобілів в університеті Hongik. Zeppelin - розкішний сучасний седан став підсумковим проектом 2008 року для талановитого учня.

За словами Myung Jin, натхненням для створення проекту авто послужив дирижабль, втім, і назва концепту не дає в цьому засумніватися. Для передачі образу проектувальник сміливо змішав елементи м'якого обсягу від повітряного корабля з сильними лініями, притаманними розкішним автомобілям.

Одна з найбільш характерних особливостей Honda Zeppelin - асиметрична стильна лінія, яка тягнеться через всю поверхню автомобіля. Інша унікальна особливість - щілиноподібне вітрове скло з внутрішнім відеодисплеєм, завдяки якому водій має більш широкий огляд, ніж могло б забезпечити тільки одне вітрове скло.

Внутрішній дизайн був спроектований під враженням від розкішних салонів літаків першого класу. Потрапити всередину автомобіля можна через великі двері з обох сторін. На додаток до цього, Honda Zeppelin оснащена обертовими передніми сидіннями, які можуть розвертатися на 180 градусів, в так званому «Entertainment» режимі, коли всі пасажири бажають спільно поговорити або послухати музику. Адже, за задумом розробників, автомобіль буде обладнаний високоякісної аудіосистемою від Bowers & Wilkins , повідомляють Новости технологий.


Обговорити на форумі