друкувати


Заплати та малюй що хочеш

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-26 11:02:10
В Івано-Франківську каратимуть любителів залишати свої автографи та демонструвати художню творчість на стінах житлових будинків. Про це заявили під час оперативної нараді у міського голови Віктора АНУШКЕВИЧУСА.

Зокрема заступник начальника міського відділу внутрішніх справ А.ПРУСАК розповів, що досі підлітків, які малювали графіті або взагалі писали різні непристойності на фасадах будинків, затримували, складали протоколи та стягували з їхніх батьків 51 гривню штрафу "за неналежне виховання дітей". "Від 25 березня, - прокоментували Коломия ВЕБ Порталу у прес-службі мера, - з батьків горе-художників стягуватимуть кошти, які покриватимуть повну вартість робіт та матеріалів з відновлення фасадів будинків".

Отож керівнику УЖКГ міста Петро КОСЮК разом з працівниками ЖЕО Івано-Франківська за спеціальним протокольним дорученням мерії та складених міліціонерами протоколів мають розписати кошториси відновлювальних робіт, що будуть проводитися там, де розфарбовані будинки. Таким чином керівництво міста хоче покласти край безчинству.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі
 друкувати