друкувати


Партія регіонів буде блокувати ВР, поки "влада не піде у відставку"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-25 05:12:31
Партія регіонів попередила, що 31 березня Верховна рада може надовго припинити свою роботу.

Партія регіонів у найближчий вівторок, 31 березня, може заблокувати Верховну раду і утримувати блокаду, поки українська влада не заявить про свою відставку. Про це заявив народний депутат від ПР Борис Колесніков, говорячи про дії партії в рамках протестів проти економічної політики уряду.

"Події розвиватимуться таким чином: 27 березня ми проводимо загальнонаціональний мітинг "Криза – стоп!" Якщо у понеділок, 30 березня, нам не нададуть на погоджувальну раду антикризовий план, а у вівторок не захистять його разом зі змінами до бюджету, що буде гарантією його виконання, то з вівторка Верховна рада буде заблокована, поки влада не піде у відставку", - зазначив політик.

Нагадаємо, Партія регіонів пообіцяла 27 березня провести на Майдані Незалежності в Києві акцію протесту з вимогами відставки президента Віктора Ющенка, прем'єра Юлії Тимошенко та проведення дострокових парламентських виборів.

"Регіонали" збираються вивести на Майдан 15 тисяч людей. Днем раніше у Сімферополі пройде всекримський мітинг "Кризі – стоп! Владу – до відповіді!", в якому візьме участь лідер ПР Віктор Янукович.

А після 27 березня "регіонали" обіцяють провести масові протести по всіх великих містах України. Мітингами ПР збирається ознамуенувати завершення стоденного терміну, який опозиція "давала владі" для вирішення кризи в Україні.

Джерело: ТСН
Обговорити на форумі