друкувати


Моральність нації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-24 02:18:16
Люди роблять помилки або погані вчинки не через те, що вони такі погані або нерозумні, вони часто густо не знають як їм зробити, щоб не помилитись або не вчинити погано. Криза не в економіці та політиці — криза в моральності. Про це всі кажуть, але ніхто цим не займається, тому ми намагаємося цим "інформаційним марафоном" у всіх газетах України привернути увагу громадськості не тільки до проблеми моральності та майбутньої долі підростаючого покоління України, але й до майбутньої долі самої України.

Проект "Моральність нації", що реалізується нами, вже підтриманий департаментом кримінальної міліції у справах дітей МВС України та департаментом з усиновлення та захисту прав дитини Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту. Він має за мету з раннього віку розвивати в дітях волю та розум. Виховати міцну духом молодь, котрій не потрібно буде ховатися за алкогольним або наркотичним кайфом від життєвих труднощів.

Завданням проекту є виховання такого покоління, яке не тільки зможе підвести Україну з колін, але й поведе її втому напрямі, в якому її намагалися вести наші справжні патріоти. Книжки та ігри серії "Енциклопедія моральності", які є складовою частиною проекту, розроблені таким чином, щоб дитина поступово, в залежності від віку, займалася самовихованням. До речі, в липні 2008 року проект був нагороджений відзнакою МВС України — медаллю "За сприяння протидії правопорушенням у дитячому середовищі".

Ми звертаємось до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу проекту "Моральність нації". Може серед вас є художники, які своїми малюнками для настільних ігор можуть зробити свій благодійний внесок на вівтар майбутнього нашої країни? Може, є поети, письменники, сценаристи, які можуть доповнити нашу серію книжок та ігор "Енциклопедія моральності"? Може, знайдуться люди, які допоможуть створити Інтернет-сайт, комп’ютерні ігри для найменшеньких? Наш фонд безкоштовно розповсюджує ці книжки та ігри серед дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, по дитячих будинках, школах-інтернатах, колоніях для неповнолітніх та притулках. Але через брак коштів не можемо подарувати ці видання кожному, хто їх потребує. Може, завдяки вашій допомозі ми зможемо забезпечити безкоштовними книжками, іграми та забавками серії "Енциклопедія моральності" всіх дітей України?! Приєднуйтесь, — і нас стане більше.

Автор: Сергій БОРОНІН, автор і керівник проекту "Моральність нації", голова фонду
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі