друкувати


Металіст - Динамо. Прогнози спеціалістів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-19 05:05:02
Вітчизняні футбольні спеціалісти впевнені, що "Динамо" вийде у чвертьфінал Кубка УЄФА. Прогнози вітчизняних футбольних спеціалістів на гру-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА між "Металістом" і "Динамо".

Анатолій ЗАЯВ, заслужений тренер України: 0:1. "Металіст" до цього матчу готувався в Ялті, де поля на даний момент не найкращої якості. Фактично харків'яни продовжили місити бруд, як і в Добромилі, де футболісти залишили багато сил ... Зараз підопічні МАРКЕВИЧА виглядають дуже втомленими.

Не знаю, якої якості газон на стадіоні в Харкові. Не виключаю, що командам доведеться боротися на м'якому в'язкому полі. У такому випадку важко буде всім ... Практично впевнений в тому, що "Динамо" один гол заб'є, і це, як ви розумієте, вирішить долю двоматчевого протистояння".

Юхим ШКОЛЬНИКОВ, заслужений тренер України: 0:1. "Незважаючи на те, що я спрогнозував мінімальну гостьову перемогу динамівців, гадаю, в цьому матчі можлива і нічия. Безумовно, харків'яни за підтримки рідних трибун постараються відразу ж приголомшити суперника - забити швидкий гол. Але ...

На даний момент, за всіма показниками, "Динамо" стоїть вище "Металіста". У команди Мирона МАРКЕВИЧА почався спад, і виглядає вона далеко не так, як восени минулого року або хоча б у лютому 2009-го".

Євген КОРОЛЬ, заслужений тренер України: 1:1. "Динамівцям у цьому матчі ризикувати не треба - вперед вони безоглядно не підуть. Команда СЬОМІНА напевно постарається грамотно оборонятися і контратакувати. Згадайте матч у Валенсії. На монолітність оборони киян навряд чи вплине відсутність ВУКОЄВИЧА - його є ким замінити. Що стосується "Металіста", то після низки поразок у харків'ян повинна з'явитися спортивна злість. Однак, з огляду на кубкову систему розіграшу, підопічні МАРКЕВИЧА будуть кожну хвилину ризикувати: один пропущений гол - і все! Три м'ячі у відповідь "Металіст" не заб'є, повідомляє ТСН.

>Обговорити на форумі