друкувати


Суддя ЗВАРИЧ: плітки та слухи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-11 01:39:49
Одні переконані, що суддю-хабарника через якийсь час виправдають і відпустять, інші стверджують, що ЗВАРИЧА прикривають "бютівці". У Львові циркулюють чутки щодо версій затримання скандального екс-судді Ігора ЗВАРИЧА.

Одні переконані, що операція була вдало зрежисована і що суддю-хабарника через якийсь час виправдають і відпустять, мовляв, він вже кому треба підмазав.

Говорять, що ЗВАРИЧА прикривають люди з БЮТ, які начебто отримують від нього частку за "правильні" рішення, і їм невигідно, якщо Зварич почне говорити правду.

Ходять також цілком анекдотичні чутки, що СБУ спіймала ЗВАРИЧА завдяки тому, що хтось з його близьких розпустив про нього балачки в бесіді з другом на сайті "Однокласники".

З чуток, які ходять серед львівських правоохоронців, ЗВАРИЧ нібито приїхав на квартиру до тещі привітати дружину Оксану з 8 Березня, а також покаятися за "порноплівки" за участю його і працівниць суду. Нагадаємо, як стверджувала Генпрокуратура, відеозаписи сексуальних оргій в кабінеті скандального судді фігурують в його справі.

Натомість у Княжполі в Карпатах, рідному селі екс-судді Ігоря ЗВАРИЧА, моляться про його звільнення. Односельці вірять в його невинність і вважають, що колишнього суддю просто підставили.

За словами священика Мирона КУШАКА, він просить Бога захистити ЗВАРИЧА.

"Ми раді, що він хоча б живий залишився. А то звісток від нього не було вже більше трьох місяців. А з невісткою зв’язку не було - телефонні дроти порвалися, коли тут "комітет" був, Ігоря шукали. А мобілкою не користуюся", - розповідає Степан ЗВАРИЧ, батько екс-судді.

Друг дитинства Микола ГЛАДЬО, як і більшість княжпольців, переконаний, що ЗВАРИЧА підставили. "А плівки ці всі змонтували. Було б у нього стільки грошви, він би такий палац батькам відбудував! А вони в старій хаті живуть", - розповів ГЛАДЬО.

Нагадаємо, 9 березня у Львові затримали екс-голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря ЗВАРИЧА.

Печерський районний суд Києва 10 березня обрав для колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря ЗВАРИЧА запобіжним заходом утримання під вартою строком на 2 місяці, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі