друкувати


ГРИЦЕНКО побачив у ТИМОШЕНКО розгубленість

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-10 04:50:22
Анатолій ГРИЦЕНКО вважає, що зараз Юлія ТИМОШЕНКО працює із зв’язаними руками. "Частина уряду пакує валізи, або навіть гаманці. Іншу частину можна було б посилити, але зараз в парламенті немає можливості її кадрової підтримки. Зняти легко, а призначити проблема".

В ефірі телеканалу "Рада" ГРИЦЕНКО розповів, що сьогодні відбулася зустріч прем’єр-міністра з фракцією "Наша Україна – Народна Самооборона". "У словах ТИМОШЕНКО я не побачив переконаності, а скоріше елементи розгубленості", - розповів народний депутат.

Голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони вважає поведінку керівників держави та лідера опозиції неконструктивною.

"Дуже важко сидіти за столом, коли президент дивиться на прем’єра – ага, це ж ти хочеш на моє крісло! Прем’єр дивиться на президента і каже – ти ж не даєш мені працювати! А лідер опозиції взагалі десь там в теніс грає, а потім приходить, або присилає замість себе АЗАРОВА і дивиться на все це збоку – давайте ви себе лайтесь, а я стану президентом"

Як приклад ворожих стосунків ГРИЦЕНКО навів угоду про спільну працю між ЮЩЕНКО та ТИМОШЕНКО, що була порушена через дві доби, у конфлікті навколо НАК "Нафтогаз України". "Президент контролює СБУ, прем’єр – суди. Це не додає спокою країні", - сказав ГРИЦЕНКО.

Він вважає, що політична кар’єра ЮЩЕНКА, ТИМОШЕНКО та ЯНУКОВИЧА завершена, бо вони не мають потенціалу рухатися далі.

Анатолій ГРИЦЕНКО також повідомив, що він ініціював загальні збори коаліції, які відбудуться сьогодні о 19:00. Мета заходу, за словами ГРИЦЕНКА, полягає у визначенні "чи здатні члени коаліції працювати разом", повідомляє УНІАН.

Обговорити на форумі