друкувати


А.Яценюк: Боротьба на газовому ринку – це боротьба за гроші, боротьба за владу...

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-06 05:15:33
Арсеній Яценюк вважає, що тільки Генеральна прокуратура і суд повинні давати оцінку законності дій СБУ і НАК "Нафтогаз України".

Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" відзначив, що протистояння СБУ і народних депутатів в офісі НАК "Нафтогаз України" висвітлювалося багатьма іноземними ЗМІ і стало ще однією подією, яка дискредитує Україну на міжнародній арені, повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін".

"Боротьба на газовому ринку – це боротьба за гроші, боротьба за владу, боротьба з усіма і боротьба проти українців", – сказав Арсеній Яценюк.

Він також зазначив, що сьогодні на газовому ринку України замість колишнього посередника "РосУкрЭнерго" з’явився новий – російський "Газпром".

Крім того, під час поїздки до Івано-франківської область Арсеній Яценюк дізнався, що "є ще одна компанія, яка продає газ на території України". "Вона зареєстрована, здається, в Дніпропетровській області", – сказав він.

Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" зазначив, що в такій ситуації стає зрозумілим, чому запропонований ним законопроект про державну монополію на ринку газу "валяється вже другий місяць в парламенті і гальмується тими фракціями, які так щиро виражали свою позицію щодо усунення посередників".

Обговорити на форумі