друкувати


Будівельники просять пільг

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-03 01:24:35
Минулого року сесія Івано-Франківської міськради прийняла нові земельні ставки. Можливо, якби не хитке економічне становище забудовники не просили скасувати дане рішення. Про це вони заявили під час круглого столу.

Мовилось насамперед про проект положення "Про оренду земельних ділянок та порядок розрахунку орендної плати за земельні ділянки", повідомляють у МВК. Неодноразово з такою заявою виступала "Асоціація будівельників в Івано-Франківську". Учасники круглого столу пропонують надавати земельні ділянки із об’єктами нерухомості в оренду не менше як на 10 років. Це дозволить підприємцям уникнути чималих бюрократичних тяганини із оформленням відповідних документів.

По суті, будівельна та металургійна галузі потягли країну до зниження економічних показників. Адже із цими сегментами економіки тісно пав’язане виробництво будматеріалів, оптова та роздрібна торгівля, сфера вантажного перевезення і транспортування залізницею.

Учасникам круглого столу запропонували розробити відповідний проект та винести його на розгляд найближчої сесії Івано-Франківської міської ради. Будівельники надіються, що депутати підтримають їх.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі