друкувати


У Росії держава буде частково погашати автокредити громадян

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-03 10:09:01
У Росії був складений перелік автомобілів, при покупці яких держава буде частково компенсувати кредитну ставку. У цей список потрапили. Як російські автомобілі, так і іномарки, вироблені у межах країни.

Відтепер при покупці в кредит деяких легкових автомобілів, що виробляються на території Росії, фізичним особам буде частково компенсуватися кредитна ставка за рахунок держбюджету. Наказ з переліком таких автомобілів було підписано Міністром промисловості і торгівлі РФ Віктором ХРИСТЕНКО. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Цілком закономірно, що держава взяла "під своє крило", в першу чергу, російські вітчизняні автомобілі, так що модельний ряд "АвтоВАЗу" увійшов у цей перелік у повному складі. Держбюджету буде частково компенсувати кредитну ставку при купівлі родин Priora и Kalina, "класика"["ВАЗ-2104" і "ВАЗ-2107"] і Samara. Процентна ставка також буде субсидіюватись при купівлі UAZ Patriot.

Втім, для іномарок, що виробляються в Росії, також знайшлося місце в цьому списку. До нього увійшли такі моделі, як Fiat Albea, Kia Spectra, Renault Logan, Scoda Fabia, Volkswagen Jetta і Ford Focus.

Джерело: Інтерфакс
Переклад: Михайло ТЕРЕЩЕНКО, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі