друкувати


Віктор ЮЩЕНКО тримає під контролем ситуацію з рейдерським захопленням ВАТ "Квазар"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-02 04:52:28
3 лютого 2009 року під головуванням Президента України Віктора ЮЩЕНКА було проведено нараду з питань удосконалення державної політики у сфері захисту прав власності, на якій, зокрема, йшлося про згадане підприємство.

За підсумками наради Глава держави прийняв низку рішень, зокрема: утворити комісію під головуванням заступника Глави Секретаріату Президента України Романа БЕЗСМЕРТНОГО для проведення службового розслідування невиконання головою Подільської райдержадміністрації Києва Є.РОМАНЕНКОМ службових обов'язків, відсторонивши того від виконання повноважень.

Також було вирішено звернутися з відповідними дорученнями до Генпрокуратури та Мін'юсту щодо реагування на протизаконні дії. "Комісія у щоденному режимі досліджує ситуацію з ВАТ "Квазар", – підкреслила Прес-секретар Президента. За словами І.ВАННИКОВОЇ, за два тижні за участю Президента будуть оголошені результати її діяльності та звіт про вжиті заходи.

"Сьогодні Президент направляє лист до Генеральної прокуратури з проханням пришвидшити реагування на протизаконні дії з підприємством ВАТ "Квазар", – додала Ірина ВАННИКОВА.

Автор: Петро ВОЛЯ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі