друкувати


Одноголосна позитивна оцінка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-27 11:25:47
У неділю в нашому клубі було людно. Мешканці села прийшли послухати звіт сільського голови Віктора АНДРІЙЧУКА. Люди з великою цікавістю слухали доповідь, бо в селі справді зроблено багато.

Віктор Васильович не присвоював собі жодних заслуг, він адресував їх громаді села, депутатам та сільському активу. Як не прикро, але згадав він і про борг за газ, котрий він отримав від свого попередника і котрий вдалося за минулий рік скоротити на 50 тисяч. Не оминув сільський голова і стихію, котру влітку випало пережити селу. Від імені громади села голова подякував районній владі та благодійникам, котрі надавали допомогу селу в той нелегкий час. У доповіді було згадано про культурно-масові заходи, які відбувались на території села, різні святкування.

На зборах був присутній голова районної ради Дмитро НЕМІШ. У своєму виступі перед громадою села він подякував за згуртованість та очевидні громадські успіхи. Він, зокрема, зазначив, що не у кожному селі на зборах буває так людно.

Слово мав також депутат районної ради Григорій ВАТАМАНЮК, який обіцяв, як депутат, сприяти селу у виконанні різних задумів, особливо — у справі укріплення берегів річки Лючка.

У заключному слові Віктор АНДРІЙЧУК розповів про плани і перспективи села на поточний рік. За звітний період Віктору АНДРІЙЧУКУ громада Верхнього Вербіж дала одноголосну позитивну оцінку.

Після зборів перед односельцями звітував сільський хор "Барви Карпат", завідувачка клубу Оксана ПОЛАГНЮК, художній керівник Микола ВІБЛИЙ. Із доповіддю виступила голова Народного університету при місцевому товаристві "Просвіта" Любов КОВБАСНЮК.

Автор: Павло АНДРУШКО, з Верхнього Вербіжа
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі