друкувати


Ю.КОСТЕНКО: Потенційні кандидати взялися за PR-технології

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-26 04:51:51
Коментуючи заяву Президента Леоніда КРАВЧУКА про відставку Президента Віктора ЮЩЕНКА, Народний депутат України, лідер Української народної партії Юрій КОСТЕНКО сказав: "Мотивація заяви зрозуміла – потенційні кандидати почали втілювати в життя свої виборчі програми, у тому числі за допомогою ПР-технологій.

Я не можу погодитися з КРАВЧУКОМ, що сьогоднішні дострокові вибори можуть розв’язати проблему, яку Україна не могла розв’язати 17 років. За ці роки в Україні так і не сформовано державну політику, яка базується на національному інтересі, а також політику економічну, яка формує оптимальний тип економіки, що може протидіяти фінансовим світовим загрозам. Таку програму здатен втілювати не окремо Президент чи окремо прем’єр, чи окремо ВР. Таку програму здатна втілити українська влада, яка матиме українську більшість у парламенті, український уряд, який буде не популізмом задобрювати виборців, а працюючи з економікою, з робочими місцями."

За словами КОСТЕНКА, Кравчук, хоч і сам був Президентом, але так і не зрозумів, на превеликий жаль, у чому ж причина українських негараздів. Як він не реалізував свій президентський потенціал, так його не може реалізувати й Віктор ЮЩЕНКО. Але проблема не в тому, що хтось має раніше піти у відставку, а в тому, що Україна в силу історичних обставин, в силу того, що комуністи після 1991 року не були відлучені від влади в незалежній державі, так і не стала на шлях європейського демократичного розвитку. Більше того, український політикум досі розділений барикадою, одна частина якого виступає за незалежну державу, а друга каже, що незалежна Україна неможлива і треба знову об’єднуватися з Росією. У цьому проблема української політики, яку не вирішать дострокові президентські вибори

Автор: Петро ВОЛЯ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі