друкувати


Геть політичних "колобків" від ЯЦЕНЮКА!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-25 06:44:25
Громадська організація "Фронт змін", обласний осередок якої презентував в Івано-Франківську екс-спікер Арсеній ЯЦЕНЮК, перетвориться в партію. Чільні позиції, за його словами, там займатимуть гідні люди, які не прийшли в команду молодого політика заради наживи, грошей та посад.

Через певний час нову команду публічно. "Хоча я розумію, що суспільство зараз не є ідеальним, і можуть в організації бути люди, які прийшли сюди з корисною метою, - сказав Арсеній Петрович. - Для того ми публічно обговорюватимемо кандидатури лідерів. Це буде своєрідна політична конкуренція. Адже мають залишитися найдостойніші".

Себе пан ЯЦЕНЮК не вважає ані лідером партії, ані месією, як чимало теперішніх політиків. Хоча він все-таки залишив за собою право корегувати чільні посади у випадку, коли він знатиме про кандидата щось погане. Не виключає ЯЦЕНЮК, що до нього прийдуть представники інших партій. Якщо ці люди готові працювати для добра народу, "нести свій важкий хрест, не жадаючи слави", то він з радістю їх прийме. Бо кожна людина має право на помилку. І можливо, ці люди помилялися також, перебуваючи в інших партіях, які себе нині цілком дискредитували.

ЯЦЕНЮК також припускає, що до партії "приб’ються" так звані колобки, які котяться від однієї до іншої партії, з метою наживи, але такі "як прикотилися так і відкотяться та підуть собі далі, бо у нас таким не місце", - заявив екс-спікер. Наразі в новоствореної структури немає політичних союзників, бо в українських партіях "одні комуняки, які стали нормальними бізнесменами, а не політиками".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі