друкувати


В.ПЕТЬОВКА: Шкода, що Леонід КРАВЧУК, дозволяє собою маніпулювати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-25 03:46:46
"Випробовування владою не закінчуються навіть після її втрати. Весь час хочеться бути на слуху, робити сенсаційні заяви. Таке бажання людини дуже легко використати. Тому я бачу у заяві Л.Кравчука не лише прагнення політика нагадати про себе, а й дещо більше", - так прокоментував народний депутат, член Президії Єдиного Центру Василь ПЕТЬОВКА звернення Л.Кравчука до Президента України.

Політик зазначив, що дивним чином збіглися в часі дві дуже подібні події. "23 лютого з вимогою відставки до Президента Грузії М.Саакашвілі звернулися представники опозиції. А вже наступного дня – заява Л.КРАВЧУКА. Синхронність цих подій насторожує. Наче комусь вигідно розхитувати й без того складну ситуацію в наших країнах. Хто у цьому зацікавлений – міркуйте самі", - наголошує Василь ПЕТЬОВКА.

На його думку, давати поради українському народу і політикам може лише та людина, яка має досвід успішної діяльності. "Період президентства Л.КРАВЧУКА асоціюється лише з інтелігенцією, яку викинули торгувати на ринки, а також з рекордною інфляцією. І хочу наголосити, що на той час Президент мав всю повноту влади в країні", - підкреслив Василь ПЕТЬОВКА.

На думку народного депутата, дуже шкода, що прагнення хоча б якось залишатися у вирі політичної боротьби, постійно кидає першого Президента у крайнощі. "То виконує роль весільного генерала у блоці "Не так", то робить "сенсаційні" заяви. Шкода, що такий досвідчений політик дозволяє собою маніпулювати, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

Обговорити на форумі