друкувати


На "найкращу роботу в світі" претендують 34 тисячі чоловік

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-23 04:40:44
Прийом резюме на вакансію наглядача острова Гамільтон завершився 22 лютого. За словами роботодавців, здобувачі надіслали їм 34684 резюме, при цьому 7500 заявок надійшли в минулі вихідні.

Більша частина претендентів - американці, які надіслали 11565 резюме. На другому місці канадці, які відправили 2791 відеоролик. Від британців надійшло 2262 заявки, а від жителів Австралії - 2064.

Серед отриманих резюме було багато жартівних, у тому числі відеоролик від імені Осами бен ЛАДЕНА, а також резюме президента США Барака ОБАМИ. Згідно з умовами конкурсу, 11 претендентів будуть запрошені на особисту співбесіду на острові Гамільтон.

Доглядач буде жити в особняку на острові та отримувати щорічну зарплату трохи більше ста тисяч доларів США. Він повинен буде вести блог, спілкуватися з журналістами, фотографувати та знімати на відео пам'ятки острова, забирати пошту і годувати черепах. Вакансію рекламували як "Кращу роботу в світі", і в перші дні після її публікації сайт роботодавців не витримав напливу відвідувачів , повідомляє Mignews .

Обговорити на форумі