друкувати


I.КРІЛЬ: Потрібне перезавантаження влади

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-23 04:21:49
"Кожен день розгортання кризи в Україні дає нові підтвердження тому, що тільки повномасштабне оновлення влади дозволить вийти нашій державі з існуючої політичної та економічної кризи. Це розуміють і представники інших політичних сил. Співзвучні ідеї з Планом оновлення країни, запропонованим Єдиним Центром, висловлювали всі провідні українські політики", - заявив народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль на прес-конференції в Ужгороді.

Політик нагадав, що про потребу зміни виборчої системи заявляв В.Литвин, а ідею одночасних президентських та парламентських виборів підтримали як Партія регіонів, так і Блок Литвина. Також лідер БЮТ заявляла про потребу проведення виборів міських голів один раз на п‘ять років. "Крім цього, у ЗМІ з’явилася інформація, що Ю.Тимошенко занепокоєна намаганнями керівництва Єдиного Центру використати запропоновані нею ідеї щодо необхідності створення так званого "уряду професіоналів". Звісно, у нас різне розуміння поняття "професіонал" із Юлією Володимирівною, але ми готові дискутувати щодо згадуваних кроків як з нею, так і з Литвином та Януковичем", - зазначає Ігор Кріль, повідомляє Прес-служба Єдиного Центру.

На думку народного депутата, не важливо чи згадувані політики позичили ідеї з Плану оновлення країни, який Єдиний Центр розіслав усім політичним партіям, щоб розпочати дискусію, чи це їхня власна ініціатива. "Головне, що всі розуміють – підтримувати існуючу ситуацію злочинно. Потрібне перезавантаження влади. І нам не принципово, кого врешті-решт назвуть автором цього процесу. Для нас головне, щоб він відбувся. І чим швидше, тим краще", - наголошує лідер Єдиного Центру.

Обговорити на форумі