друкувати


АХЕ – ефект по гуцульськи, перевірено на практиці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-23 02:45:19
Несподівана новина надійшла з карпатських схилів: київський сноубордист виявив і перевірив на практиці унікальний артефакт - шкіряну жилетку карпатського жителя, наділену чарівною збуджуючою дією на протилежну пстать. За версією очевидця, виріб передавався з покоління в покоління, і було виготовлений за давнім карпатським рецептами, з використанням невідомих народних засобів, за дії аналогічним виділеним сучасної хімією феромонами.

Група сноубордистів прибула на Чорногірський хребет для катання на сніжної цілині, далеко від туристичних маршрутів. Шлях на Мармарошский Петрос пролягав через село Ділове. Саме тут, у одного з мешканців, і була виявлена незвичайна шкіряна жилетка. І якщо спочатку київляни не повірили в її неймовірні властивості, то пізніше на власному прикладі переконалися у зворотному. Один з сноубордистів отримавши шкіряну жилетку, взяв її з собою в якості сувеніра.

Через кілька днів, продовживши відпочинок на горі Драгобрат, улюбленому місці відпочинку сноубордиста, автор знахідки зазнав надзвичайної уваги з боку протилежної статі. Виявилося, що дівчата відчувають до нього підвищений сексуальний інтерес, коли він одягає все ту ж шкіряну жилетку. Весь відпочинок хлопець користувався неймовірною популяністю у відпочиваючих дівчат, і впевнений, що справа саме в незвичайних властивостях знайденої ним шкіряної жилетки.

Автор: "Я розумію, що можна подумати, читаючи це, але мій звіт - ніяка не вигадка. Ну, може, в творчому пориві трохи і прикрасив, але тільки в дрібних деталях, вся суть історії, з шкіряною жилеткою була справжньою. Поняття не маю, в чому її секрет. Мабуть, це одна з традицій гуцульської сексуальності, яку зберігають в таємниці".

Повірити дійсно непросто. Припускаючи це, автор зняв аматорське відео, яке підтверджує його слова. Це своєрідний тест знайденого карпатського артефакту, що наочно демонструє його дієвість. По всьому видно, що експеримент вдався.

Чим пояснити таку дію шкіряного виробу - залишається лише припускати. Володар знахідки не поспішає піддавати її властивості лабораторному аналізу. Ймовірно, у жилетці дійсно використані деякі народні методи, які діють як афродизіак. Якщо це так, напевно знахідка може зацікавити виробників ароматів. Можливо, мова йде про тваринну альтернативу рослинних виділень, які використовуються в еротичній ароматиці зараз. У цьому випадку можна буде говорити про значимість відкриття в даній області , повідомляє Menslife.

Обговорити на форумі