друкувати


Вбивця відрізав голову ще живому гостю

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-21 02:02:29
У місті Краснодон Луганської області затримано місцевого Шахида. Вбивця цинічно відрізав голову живій людині. Причина розправи: гість без дозволу поголився бритвою господаря.

Відрізану голову живодер викинув в найближчу лісосмугу. Про поховання трупа, або хоча б його останків злочинець навіть не задумувався: просто викинув в сніг і притоптав ногою.

Як не дивно, але при цьому страшному вбивстві був присутній свідок. За його словами, господар квартири запросив в будинок приятеля. Той без дозволу взяв і поголився бритвою господаря. У нападі незрозумілого сказу той накинувся на гостя з ножем. Спочатку м'які тканини вбивця різав ножем, а кості вже ножівки по металу.

Заступник начальника Краснодонського райвідділу міліції Рушан Волков, повідомив журналістам, що арештованого будуть судити за умисне вбивство, яке в результаті судового рішення, має забезпечити злочинцеві довічне ув'язнення.

Безумство і жорстокість злочинів фахівці пояснюють алкоголізмом і супутньою деградацією людей. В кінці грудня минулого року, поблизу шахти імені Ілліча були знайдені розчленовані останки жіночого тіла. Тоді з дівчиною в нападі ревнощів розібрався місцевий ухажер, повідомляють Надзвичайні події.

Обговорити на форумі