друкувати


Які квіти краще дарувати до 8 Березня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-21 01:47:17
8 березня чоловіки всього світу вітають своїх найдорожчих жінок, дякують їм за кохання, ніжність і тепло. Напередодні цього весняного свята чоловіки, відкинувши всі свої справи, шукають подарунки для дочок, дружин, матерів, сестер, співробітниць - єдиних, неповторних і найдорожчих, повідомляє META.

Квіти - найкращий подарунок для жінки на 8 Березня. Людям старшого віку краще подарувати більш консервативні букети троянд або гвоздик, а молодим і енергійним можна приготувати авангардні букети.

Багато сучасних жінок хотіли б побачити щось модне і нове в композиціях, таке, чого у інших ще не було. Тому кожній жінці потрібно підбирати індивідуальний букет відповідно її характеру і темпераменту.

Наприклад, для енергійного керівника фірми підійдуть більш насичені кольори, для спокійного й розважливого - стримані. Коханій жінці можна підібрати квіти, назва яких починається на букву її імені.

Символічне значення живих квітів використовується при оформленні букетів, і кожному з елементів композиції надається додатковий емоційний зміст:

Амаріліс - гордість
Астра - елегантність, символ кохання
Гвоздика - чарівність
Ірис - мудрість, віра, відвага
Кала - краса
Лілія біла - велич краси та чистоти
Орхідея - пишність, краса, любов, витонченість
Роза червона - любов, бажання, повага, відвага
Троянда рожева - любов, грація, ніжність
Роза жовта - радість.

Обговорити на форумі