друкувати


Новий вид крадіжок - в гараж через дах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-03 03:09:42

У період кризи злодії все більше вдосконалюють професійні навички. У Дрогобичі Львівської області затримали "нетрадиційного" гаражного злодія. Зловмисник проникав в автогараж виключно через дірки в даху. Так само, через дах все награбоване і виносив. Крадіжки господарі гаражів помічали не відразу: замки залишалися непошкодженими, це й допомагало злодієві довгий час діяти безкарно.

Юрій купив нову іномарку лише 3 дні тому. Навіть номера не встиг отримати. А вже змушений віддати машину в дорогий ремонт. Зробивши лаз на даху, злодій зіскочив на капот машини, значно деформувавши весь кузов. Крім цього, хотів витягнути магнітофон, але йому це чомусь не вдалося. При цьому грабіжник від злості розламав магнітофон і розбив вітрові скла.

Крім автомобільних втрат, господар гаража не дорахувався дорогих інструментів: бензопили, болгарки і ще багато інших потрібних у господарстві речей.

Начальник Дрогобицького райвідділу міліції Денис ГУСАШВІЛІ повідомив подробиці "пригод" злочинця. Як з'ясувалося, зловмисник розбирав автомобілі на запчастини, які можна було витягти через дах. Крім автодеталей, не гребував нічим, від інструментів до продуктів харчування. Працював виключно по ночах, причому сам. Цілісність замків і почерк злочинця дозволяв йому залишатися невловимим.

Однак після затримання, можна з упевненістю говорити про розкриття більше 15 подібних злочинів в районі.

Що ж стосується потепілого Юрія, в чий гараж злодієві вдалося проникнути в останній раз перед затриманням, то страхова компанія нарахувала йому збиток у розмірі 46 тисяч гривень. При цьому поклала фінансові втрати, зрозуміло, на зловмисника. За скільки років ув’язнений повністю виплатить цю суму, працюючи на тюремному виробництві, на жаль, ніхто рахувати не збирається , повідомляютьНадзвичайні новини.

Обговорити на форумі