друкувати


Ю.ЧИЖМАРЬ: Друге місце на виборах до обласної ради буду вважати програшем

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-03 10:28:13

Голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій ЧИЖМАРЬ очолив список Єдиного Центру на позачергових виборах до Тернопільської обласної ради. Також до першої п’ятірки списку ввійшли Герой України, аграрій Олег КРИЖОВАЧУК, голова обласного осередку Єдиного Центру Сергій ТАРАШЕВСЬКИЙ, будівельник Віктор ЩЕПАНОВСЬКИЙ та аграрій Антон БІЛИК.

Юрій ЧИЖМАРЬ заявив, що він як безпартійний, йде на вибори саме з Єдиним Центром, тому що сповідує ідеологію, за якою на місцевому рівні не повинно бути політизованості. "У Єдиному Центрі вдалося об’єднати багатьох фахівців, які не були партійними. І я переконаний, що переможе та партія, яка до своїх лав залучить господарський актив, якому громада довіряє, за якими є конкретні здобутки", - підкреслив керівник області, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

"А тим представникам партій, які були в минулій облраді, - порадив Юрій ЧИЖМАРЬ, - слід вчинити чесно й оприлюднити для громадськості краю ті пункти своєї виборчої програми, які вони виконали протягом минулого скликання, і запропонувати наступну виборчу програму з конкретними діями, а не загальними популістськими фразами".

На його думку, про неефективність роботи депутатів облради свідчить оголошення дочасних виборів до обласної ради, єдиних в Україні, які добряче зіпсували імідж Тернопільської області в очах всієї України. Тернопілля чекає на прихід до обласної ради нових людей з новими ідеями і можливостями для їхньої реалізації.

Щодо перспектив, то Юрій ЧИЖМАРЬ поставив високу планку у передвиборчій боротьбі і переконаний, що він очолив команду прагматиків і друге місце у виборах до обласної ради буде вважатися для нього програшем.

Обговорити на форумі