друкувати


Гравці "Марселя" - про БРАНДАО

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-27 02:09:08

Завтра "Марсель" проведе кубковий матч проти "Ліона", та французькі оглядачі вже задаються питанням: чи випустить наставник провансальців Ерік ҐЕРЕТС бразильця БРАНДАО з перших хвилин? Допомогти розібратися у цьому спробували гравці "Марселя", які за два тижні вже встигли скласти про екс-"гірника" першу думку.

"Я часто перебуваю поруч з ним, допомагаю всім, чим можу", - говорить співвітчизник Брандао ХІЛТОН. "Він все більше тут освоюється, і тренер йому довіряє. В "Марселі" всім новачкам непросто, оскільки з перших же днів ти повинен показувати все, на що здатен. Але БРАНДАО 28 років, і у нього достатньо досвіду".

"Він дуже непогано діє на землі, а також може бути корисним у верхової боротьбі", - вважає Боло ЗЕНДЕНА. БРАНДАО вже встиг забити м'яч у товариської гри кілька днів тому, чим виграв кілька очок в очах свого тренера Еріка ҐЕРЕТСА.

"Адаптація наших двох новачків - БРАНДАО і ВІЛЬТОРА - поки проходить ідеально. Звичайно, роботи ще багато, нам потрібно довести комбінації до автоматизму. Але я відчуваю, що наші новобранці поважають свою нову команду як на полі, так і поза ним - і мене це дуже радує. Можливо, матч з "Ліоном" він почне з перших хвилин - це я ще до середи обдумаю ", - заявив Ерік ҐЕРЕТС.

Наче почувши слова наставника, БРАНДАО був дуже активний у двосторонній грі, забивши гол і затерзав своєю неугомонністю захисників Сівельі і РОДРІҐЕСА. "Його не так-то просто налякати. У нього є те, чого бракує іншим нашим форварда, плюс він дуже працездатний", - говорить албанська легіонер "Марселя" Лорік ЦАНА.

По приїзді в "Олімпік", БРАНДАО привселюдно заявив, що в найближчі чотири місяці він покаже всі свої найкращі якості. Що ж, відмінний шанс заробити собі репутацію може вийти вже завтра, коли доведеться зіткнутися з захисними редутами "Ліона" в особі КРІСА і БУМСОНҐА.

Джерело: Террикон
Обговорити на форумі