друкувати


АНЧЕЛОТТІ: Не збираюся залишатися в Мілані назавжди

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-26 06:12:35

400-й матч з Міланом. "Думаю, від тренера залежить багато чого. І те, як грає команда, і те, що відбувається в клубі. Тренер повинен добре розбиратися у футболі, а також бути хорошим психологом. Учора був прекрасний день - 400 матчів з Міланом це величезна виконана робота. Я радий, що команда знову показує відмінну гру. Учора гравці показали найкращі свої якості ".

Боротьба за скудетто. "Я жду відмінної боротьби між трьома командами. Інтер дуже сильно покладається на міць своїх форвардів, Ювентус - дуже зібрана команда, з молодими, спрагнениг перемог гравцями, а Мілан ... Ми розраховуємо на здібності та якості своїх футболістів. Хто переможе - дізнаємося навесні ".

Майбутнє. "Мій контракт закінчується через півтора року, і це ще дуже нескоро. Я не хочу ставати для Мілана ФЕРГЮСОНОМ. Він у МЮ займається майже всім, а я хочу лише працювати з командою. Адміністративні справи - не моя парафія. І я не думаю, що залишуся в Мілані назавжди. Моя мрія - працювати з колективом на Чемпіонаті Світу. Зрозуміло, що з Італією цього не вийде зробити, тому я думаю про одну з африканських збірних – адже там безліч талантів і дуже сильних гравців. Якщо зуміти поставити їм командну гру. .. ", повідомляє Футбол.UA.

Обговорити на форумі