друкувати


Подружжя судять за помилку банку, яку вони прийняли як дар від Бога

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-24 05:37:15

Подружня пара з Пенсільванії опинилася на лаві підсудних через те, що переплутала банківську помилку з божественним провидінням, повідомляє агентство АР. Перші судові слухання у справі РЕНДІ і Меліси ПРАТТ, яких звинувачують в розкраданні понад 175 тисяч доларів і злочинній змові, пройшли в середу.

За даними поліції, влітку 2008 року в результаті помилки рахунок ПРАТТІВ в FNB Bank збільшився рівно в сто разів - до 177 тисяч 250 доларів. Замість того, щоб повідомити про це керівництву банку, подружжя зняло з рахунку всі гроші, кинули роботу і виїхали до Флориди.

Як повідомив Ренді ПРАТТ, вони вважали, що отримали "дар від Бога", оскільки неодноразово просили його про милість. Також ПРАТТ підкреслив, що багато грошей з "подарованої" суми вони витратили на добродійність, зокрема, пожертвувавши у Флориді 25 тисяч доларів на потреби церковного притулку для бездомних. В даний час любитель чудес знаходиться в слідчому ізоляторі, оскільки суддя відмовився понизити розмір застави, що становить 100 тисяч доларів, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі