друкувати


Путін сказав: Нада! Українські комуністи відповіли: Єсть!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-21 04:29:55

Власне, саме визначення "українські комуністи" не зовсім вірне, бо українських комуністів у нас нема, є — комуністи України. Українські комуністи були в 20-х роках минулого століття. Їх комуністи України перестріляли тільки за те, що вони були українцями і це мали необережність декларувати.

Для нинішніх українських комуністів Україна — лише географічна назва, місце їхньої теперішньої дислокації.

Їхня діяльність шалено активізувалася в час фінансової кризи. А їхня синівська любов до Росії шалено зросла. Навіть до не комуністичного російського уряду. Вони готові забути, що Росією керують їхні класові вороги. Бо появився привід для зловтіхи: за небажання дружити Росія показала, хто є хазяїном на пострадянському просторі. Перекрила газ. Ще й хоче нас пересварити з Європою. А це підтоптаним ленінцям тільки на руку.

Для Росії комуністи України — п’ята колона, "свій гравець у чужій команді". А для того, аби гравець перебував у добрій спортивній формі, його потрібно періодично підгодовувати. Що й успішно робить наш північний сусід.

Установи й організації Коломиї почали безкоштовно отримувати комуністичні газети: "львівську "Вільну Україну", редаговану Олександром ГОЛУБОМ, і столичну періодику виразного антиукраїнського характеру — "Киевский вестник" та "Рабочую газету". Чільну площу в цих газетах виділяють виступам ПУТІНА, трохи скромнішу — зверненням СИМОНЕНКА. Не треба бути аналітиком, аби докебетити, звідки дме вітер.

Дивимося, який же тираж цього друкованого фаршу. "Киевский вестник" — майже 400 тисяч екземплярів, "Рабочая газета" — понад 600 тисяч, зі щоденним виходом. Але ми ніколи не дізнаємося, скільки ж ці газети мають реальних передплатників, і скільки читаючої публіки отримує їх безкоштовно. Отже, можемо сміливо спростувати відому приказку про безкоштовний сир у мишоловці. Бо дармовий нині не тільки сир, а й перчена газетна юшка, дарована від щирого серця "єдиноутробним братом". Спасібо!

Автор: Андрій МАЛАЩУК
Джерело: "Вільний голос" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі